Isnin, 17 Mac 2014

Choral Speaking: 2nd Runner Up Pun Jadilah...

Assalamualaikum semua. Hari ni rasa gembira sangat. Kenapa? Ha, dah baca tajuk kat atas tu kan. Itulah sebabnya. Dan nak kongsikan sedikit gambar2 choral speaking ni.
Siapa sangka, kami menang lagi tempat ketiga untuk dua tahun berturut-turut untuk peringkat daerah.
Walaupun waktu buat persembahan tu ada yang suaranya macam tak keluar disebabkan sakit tekak, tapi mereka paksa juga suara untuk keluar.
Nak ucapkan tahniah juga pada budak2 Kukup yang telah menjadi juara serta budak2 Telok Kerang yang menjadi naib juara. Kepada yang tak menang, tak apa tahun depan cuba lagi.

Nak kongsikan sikit gambar2 budak2 choral speaking sewaktu sedang menunggu keputusan diumumkan.


Kat sinilah kami bertanding, Maahad Pontian.


My Favorite Pic! Inilah sebahagian dari budak2 choral speaking.


Tuan punya blog pun kena masuk juga.



Kakak2 choral speaking.


Yang comel dan yang cantik pun ada.


Piala tempat ketiga.

Akhir kata,nak ucapkan terima kasih kepada Teacher Rosita & Teacher Sherill yang selama ni penat mengajar kami choral speaking. Terima Kasih juga untuk kawan2 choral speaking, ibu dan ayah serta guru2 yang mendoakan kami.

Illaliqaq.

2 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

tahniah yer... yg penting sekali ambil bahagian tu !

Nursabrina Helmi berkata...

terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...