Selasa, 4 Mac 2014

OSCARS 2014: Siapa Yang Meletop?

 Assalamualaikum semua. Sekarang ni, masih lagi hangat tentang anugerah Oscars 2014 yang baru berlangsung baru2 ni. Majlis bukan saja mengiktiraf siapa yang paling hebat berlakon dan mengarah, tetapi ia juga mengiktiraf siapa yng paling 'fashionista'. 

P/S: Ini merupakan pandangan peribadi sya sahaja...

ANNE HATHAWAY


Anne Hathaway tampil bergaya dengan gaun labuh yang memukau ni. Anne memilih untuk memakai warna hitam yng sememangnya merupakan warna yang selamat. Gaun Gucci ni tak dibiarkan kosong apabila terdapat batu-batuan yang indah @ gem yng diletakkan di bahagian hadapan gaun. 

LUPITA NYONG'O

BEST DRESSED! Itulah yang dapat diungkapkan oleh saya apabila melihat gaun labuh berwarna biru ini. Sememangnya gaun ini sangat kena dngn Lupita yng mempunyai tona kulit yng gelap. Pemenang anugerah 'Best Supporting Actress' untuk filem 12 Years a Slave ini turut menggayakan headband bewarna keemasan. Jika ditambah dengan tiara, pasti penampilannya tidak ubah seperti Cinderella!

CATE BLANCHETT

Ini juga merupakan salh satu gaun kegemaran saya. Pada saya, gaun ni memang sangat sesuai dengan Cate. Tidak perlu aksesori yang berlebihan. Cate sudah cukup anggun dalam persalinan ini.

JENNIFER LAWRENCE

Walaupun Jennifer terjatuh sewaktu hendak melangkah ke red carpet, namun dia tetap kelihatan anggun dengan gaun berwarna jingga ini. Walaupun simple, tetapi amat kena dengan Jennifer.

SANDRA BULLOCK

Gaun si cantik manis Sandra Bullock ni amat menarik perhatian saya. Saya sukakan 'twist' pada gaunnya. Sememangnya, penampilan pelakon Gravity ini amat memukau. Ditambah pula dengan warna Navy Blue yang kena dengan Sandra, mencantikan lagi penampilannya.Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...