Khamis, 19 Jun 2014

Kenapa "SabrinaLady"?

Assalamualaikum semua. Dah beberapa hari saya tak menulis sebarang entry. Kesibukkan menjadi penghalang utama. Saya rasa mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa saya memilih untuk menamakan link blog saya ni sabrinalady.blogspot.com.

Sebenarnya ada cerita di sebaliknya. Tapi tak berapa panjang lah pendek je. Sebenarnya apabila saya mula buat blog ni, saya ada terfikir yang saya nak pastikan penulisan dalam blog saya ni nampak matang dan tak kebudak-budakan.

Kemudian, saya mendapat idea untuk menamakan link blog ni Sabrina Lady. Lagipun, ia membawa maksud yang sangat tepat dengan sikap saya yang berfikiran matang dan kadang2 rasional ni. Perkataan 'Lady' itu sendiri membawa maksud perempuan yang sudah matang. Disebabkan itulah, perkataan Lady menjadi pilihan : )

P/S: Saya tahu mungkin kadang2 ada ketikanya penulisan saya nampak tak berapa matang tapi apakan daya saya insan biasa.

Illaliqaq.

1 ulasan:

Ujie berkata...

Takpe rina...just be yourself. Barulah entri yg terhasil tu ada 'jiwa'.

Err..sory, lupa je nk buat yg rina request tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...