Rabu, 22 Oktober 2014

Saya Ala-ala Britney Spears dan Mariah Carey?!

Assalamualaikum.

Baru-baru ni saya ada jumpa satu laman web di google untuk mencari selebriti yang rupanya seakan-akan sama macam kita. So, saya test lah. Nak tahu jugak siapalah yang rupa macam saya tu. Lepas tu, bila dah cuba saya terkejut sangat. Cuba anda bandingkan wajah saya dengan wajah mereka:


 















BRITNEY SPEARS







MARIAH CAREY

Kalau pasal warna kulit tak payah cakaplah memang jauh beza. Tapi cuba tengok bentuk wajah, mulut, mata dan lain-lain ada sama ke?

Illaliqaq.

1 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

sentiasa bersyukur dgn apa yg allah swt kurniakan buat kita yer !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...